Ερευνητικό κείμενο για την εξέλιξη του κατασκευαστικού κλάδου: από τη δημιουργία στη συντήρηση του κτιριακού αποθέματος

Γράφτηκε από τον/την Povas on . Posted in Blog

Στις 9 Δεκεμβρίου 2020 δημοσιεύτηκε από το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ ερευνητικό κείμενο του επιστημονικού συνεργάτη της ΠΟΒΑΣ κ. Στέλιου Λαμπρακόπουλου, σχετικά με την εξέλιξη του κατασκευαστικού κλάδου: από τη δημιουργία στη συντήρηση του κτιριακού αποθέματος.

Νέο Σωματείο μέλος της ΠΟΒΑΣ

Γράφτηκε από τον/την Povas on . Posted in Blog

Κατά το τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποίησε η ΠΟΒΑΣ στις 4 Νοεμβρίου 2020 μέσω τηλεδιάσκεψης, μεταξύ άλλων αποφάσεων, ενέκρινε κατά πλειοψηφία την αίτηση εγγραφής ως Μέλους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, που απέστειλε το νεοσύστατο Σωματείο με την επωνυμία «Σύνδεσμος Μεταλλουργών Μαγνησίας».

Εξοικονομώ - Αυτονομώ με προβλήματα για τους επαγγελματίες

Γράφτηκε από τον/την Povas on . Posted in Blog

Ο σχεδιασμός του προγράμματος «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» εκ’ μέρους του Υπουργείου Ενέργειας δείχνει ότι δεν λαμβάνει υπ’ όψη του τα προβλήματα της οικονομίας, της κοινωνίας και της αγοράς.

Διαδικτυακή ημερίδα για το έργο METVET

Γράφτηκε από τον/την Povas on . Posted in Blog

Η ΠΟΒΑΣ συμμετείχε ενεργά σε Διαδικτυακή Ημερίδα του έργου Erasmus+ με τίτλο: «Διακρατική Ανώτερη Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση στον Τομέα του Μετάλλου– METVET», η οποία διοργανώθηκε τη Δευτέρα 23/11/2020 από τη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων και το ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.