Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας - ΕΝΚΑΣ

Γράφτηκε από τον/την Povas on . Posted in Blog - Σωματείων

Αισιοδοξία, μεγάλη προσέλευση, εξαιρετικές παρουσίες, ηχηρά μηνύματα προς τον κλάδο με πολλούς αποδέκτες.

 

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ένωσης Κατασκευαστών Αλουμινίου – Σιδήρου, στην αίθουσα εκδηλώσεων ΤΕRRA VERDE στη Νίκαια.

Όμορφη η ατμόσφαιρα, εορταστική διάθεση, μεγάλη συμμετοχή των ανθρώπων του κλάδου, εκπροσώπων φορέων, συναδέλφων και φίλων του Σωματείου από όλη την Ελλάδα. Από τη Θεσσαλονίκη, την Βέροια , την Λάρισα, τα Τρίκαλα, στελέχη του κλάδου τίμησαν με την παρουσία τους το Σωματείο του Πειραιά. Εγκάρδια υποδοχή από τα μέλη της ΕΝΚΑΣ Πειραιά για όλες και όλους που τίμησαν άλλη μια φορά το ιστορικό σωματείο. Την εκδήλωση πλαισίωσε ζωντανή μουσική από τετραμελές μουσικό συγκρότημα και το Χορευτικό συγκρότημα της Ένωσης Ποντίων Πειραιά, Δραπετσώνας, Κερατσινίου.

Παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν την εκδήλωση:

Eκ μέρους της ΓΣΕΒΕΕ ως Αν. Γενικός Γραμματέας ο κος Θεόφιλος Παγιάτης, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κος Ανδριανός Μιχάλαρος, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΠΟΒΑΣ κος Λάζαρος Ασλανίδης, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΒΥ κος Χρήστος Λούσης, η Διευθύντρια της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου κα Έλλη Γκανάκου, ο Πρόεδρος του ΣΕΜΑΣ κος Ιωάννης Φωτιάδης από την Θεσσαλονίκη, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μεταποιητών Μετάλλου & Παρεμφερών Υλικών Ν. Ημαθίας κος Νικόλαος Μπαϊρακτάρης από τη Βέροια, ο Πρόεδρος του Σωματείου Μηχανοσιδηρουργών Ν. Τρικάλων κος Χρήστος Γκαραγκούνης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπόρων Υαλοπινάκων Αθηνών Πειραιώς κος Ιωάννης Παγκράτης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εμπόρων Αλουμινίου Αττικής κος Μιχάλης Ιωαννίδης . Επίσης ο κος Γιώργος Καλογεράκης από την εταιρία Elvial, ο κος Παπανικολάου από την Οxal και η κα Βασιλική Σκυλογιάννη από την εταιρία Εtem.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση οι επιστημονικοί σύμβουλοι της ΠΟΒΑΣ, Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος, Δρ. Νικόλαος Βούρδας, Δρ. Ρουσσέτος Λειβαδάρος.                  

Διακριτική αλλά σημαντική η παρουσία στην εκδήλωση της προέδρου της Europa Profil Αλουμίνιο κυρία Ανούς Τζιρακιάν, πού δεν πέρασε ασχολίαστη από τους οικοδεσπότες οι οποίοι την ευχαρίστησαν θερμά.

Κατά την καθιερωμένη ομιλία του ο Πρόεδρος της ΕΝΚΑΣ κ. Παγιάτης, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε άπαντες τους παρευρισκόμενους, έκανε σύντομες αλλά περιεκτικές αναφορές σε θέματα που αφορούν την κοινωνία, την αγορά, την απασχόληση, την εκπαίδευση και την μαθητεία, το Τεχνικό Εγχειρίδιο Εγκατάστασης Κουφωμάτων, την εκπροσώπηση του κλάδου των κατασκευαστών, τις μελλοντικές εξελίξεις και τάσεις. Η ομιλία του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΠΟΒΑΣ αλλά και της ΕΝΚΑΣ Πειραιά θα δημοσιευτεί ολόκληρη σε επόμενο Δ.Τ.

Στήριξαν την εκδήλωση εταιρίες του Κλάδου.

Mεγάλοι Χορηγοί: Εlvial και Oxal

Xoρηγοί: οι εταιρίες Europa, Alumil, Etem, Aluminco, Neokem, Altom, Analko, Somfy, Nxs Doors, Domus, Kάβουρας, Κυζηρίδης, Teamroll.

Υποστηρικτές: οι εταιρίες Elval Colour, Metaloumin, Sherwin Williams, Gs-Στρατηγέλλης, Δούκας, Panidis, Rmv-Βήχος, Inscreen, Thiral, Aperto, Cal –Λεονταρίδης, Θεμέλιο, Μούγος- Μαγκλής.

Το Δ.Σ. της ΕΝΚΑΣ Πειραιά ευχαριστεί θερμά τους Χορηγούς και Υποστηρικτές για την στήριξή τους στην υλοποίηση της ετήσιας γιορτής. Επίσης η εταιρεία μας η "Profilmedia", έχοντας την ευθύνη της Υποστήριξης και Οργάνωσης της εκδήλωσης ευχαριστεί ιδιαίτερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΚΑΣ Πειραιά και προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Θεόφιλο Παγιάτη για την διαχρονική εμπιστοσύνη που περιβάλλει την συνεργασία μας.

Χρόνια Πολλά, αποδοτική και Ευλογημένη η Νέα Χρονιά.