Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από την ΕΝΚΑΣ

Γράφτηκε από τον/την Povas on . Posted in Blog - Σωματείων

Το ιστορικό σωματείο της Νίκαιας όπως κάθε χρόνο πραγματοποίησε την εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός πλέον για τον κλάδο μας και σημείο συνάντησης των ανθρώπων του, στο ξεκίνημα κάθε νέου έτους.

Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018,  σε συνεργασία με την εταιρεία Profilmedia, η οποία έχει αναλάβει την οργανωτική υποστήριξη, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Terra Verde», στη Νίκαια.

Με συμμετοχή που ξεπέρασε τα  330 άτομα, συνάδελφοι ,φίλες και φίλοι του Σωματείου, καθώς και εκπρόσωποι φορέων  τίμησαν με την παρουσία τους την καθιερωμένη εκδήλωση.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΝΚΑΣ υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους με ιδιαίτερη χαρά,  δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους για να περάσουν ευχάριστα.

Ο κ. Θεόφιλος Παγιάτης, πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΝΚΑΣ  και ο  κ. Γιώργος Γαζεπίδης διευθυντής της Profilmedia απηύθυναν θερμούς χαιρετισμούς  στους παρευρισκόμενους εκφράζοντας τον ενθουσιασμό  και την ικανοποίησή τους για την μεγάλη προσέλευση των φίλων και των ανθρώπων  του Κλάδου.

Στην καθιερωμένη ομιλία του ο πρόεδρος κ. Παγιάτης, έστειλε μηνύματα με πολλούς αποδέκτες και έκανε σημαντικές ανακοινώσεις που αφορούν τον κλάδο σε πανελλαδικό επίπεδο. Μιλώντας άλλη μια φορά για τον αθέμιτο ανταγωνισμό τόνισε χαρακτηριστικά πώς οι δυνάμεις του κλάδου και της λογικής πρέπει να συναντηθούν με υψηλή και κοφτερή επίγνωση για το παρόν και να προσαρμόσουν την στρατηγική τους στην πραγματικότητα. Να μεταθέσουν τον ανταγωνισμό σε υγιείς βάσεις. Η κατάσταση είπε, μπορεί να βελτιωθεί, διότι ως κλάδος έχουμε πολλές δυνάμεις και περισσότερες δυνατότητες.

Επίσης αναφέρθηκε στο μεγάλο γεγονός του Κλάδου, το 7ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, το οποίο θα φιλοξενηθεί  στα Τρίκαλα Θεσσαλίας το τριήμερο 19-21 Οκτωβρίου 2018, και αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία συνάντησης και σύσφιξης σχέσεων των ανθρώπων του κλάδου μας, με σεβασμό στους διαφορετικούς ρόλους και  ενθάρρυνση στις συνεργασίες.

Μετά την ομιλία του προέδρου έγινε απονομή πιστοποιητικών στους συνάδελφους κατασκευαστές κ. Ιωάννη Φουρκή, κ.Παντελή Σολιδάκη, κ. Σπύρο Παπαδάκη και  κ. Χαράλαμπο Φαραστέλη.

Κατόπιν  σειρά είχε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης και ακολούθησε το κρητικό χορευτικό συγκρότημα  Πετρούπολης «η Μεγαλόνησος » με εντυπωσιακούς παραδοσιακούς χορούς.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μοιράστηκαν στα παιδιά ως συμβολικά δώρα βιβλία, ανάλογα με την ηλικία τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιώς κ. Ανδριανός Μιχάλαρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΒΕΠ,  ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Παύλος Ραβάνης, από την ΠΟΒΑΣ  απηύθυνε χαιρετισμό ο γενικός γραμματέας κ. Αναστάσιος Αθανασόπουλος, από την ΠΟΕΒΥ ο πρόεδρος κ. Χρήστος Λούσης,  από την ΟΒΣΠ ο Πρόεδρος κ. Δημήτριος Μουστάκας, από τον Σύνδεσμο Εμπόρων Υαλοθετών Αθήνας - Πειραιά ο κ. Ιωάννης Παγκράτης, από τον Σύνδεσμο Εμπόρων αλουμινίου Αττικής ο κ. Μιχάλης Ιωαννίδης, εκπρόσωποι του κλαδικού τύπου και πολλών  εταιριών του κλάδου.

Μεγάλη ήταν η συμβολή των Χορηγών στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του ιστορικού  σωματείου  κατασκευαστών.

Μεγάλος Χορηγός οι  εταιρείες EXTRAPLASTICA & EXTRACOLOR

Χορηγοί οι εταιρείες: ALUMIL, ELVIAL, EUROPA, ETEM, EXALCO, ALUMINCO, ALFA, ULTRA, ALTOM, ANALKO, METALSA, DOMUS, NEOKEM, RMV, WURTH, ΚΑΒΟΥΡΑΣ, METALLOROLL, ΚΟΤΑΡΙΔΗΣ, ΚΥΖΗΡΙΔΗΣ, TEAMROLL, STAMELOSGLASS.

Υποστηρικτές οι εταιρείες: ELVALCOLOUR, G-S, PANIDIS, SITAL, GLOBALSYSTEM, SOMFY, SECURITYLOCK, APERTO, DIMAL, AΦΟΙ ΜΠΕΘΑΝΗ, INSCREEN, ΓΙΟΥΒΑΝΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΕΓΡΗΣ, CAL, INVER, FORSA, SENTRYDOORS, ΜΑΓΚΛΗΣ

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά τους χορηγούς, τις φίλες και τους φίλους της ΕΝΚΑΣ, τους συνάδελφους κατασκευαστές, τα στελέχη της Profilmedia και όσους συνετέλεσαν στην υλοποίηση της εξαιρετικής αυτής εκδήλωσης.